keskiviikko 18. elokuuta 2010

Ensimmäinen päivä uudessa kodissaAamulla meitä katseli sängyn viereltä pienillä mustilla silmillään maailman söpöin koira. Toivotimme Ellulle hyvät huomenet ja laitoimme ruokanappulat likoamaan - ensimmäinen päivä uudessa kodissa alkakoon! Ihmettelimme kovin Ellun piippailua, pikkuinen kun inisi paljon aamulla. Päivää kohti mentäessä ininä kuitenkin harveni ja Ellu alkoi silminnähden rauhoittua.

Ensimmäinen käynti ulkona ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan - Ellu oli kasvattajalla jo hieman pantaan tutustunut ja olimme lisäksi itse totuttaneet Ellua aamusta pantaan namien avulla, ja niinpä laitoimme sen hänelle uloskin mentäessä. Ulkona Ellu meni kuitenkin ihan paniikkiin - vinkui ja halusi syliin: yön sateesta vielä hieman märkä maa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Myöhemmin teimme kuitenkin läpimurron: veimme Ellun ulos rauhaisampaan paikkaan ilman pantaa ja otimme nameja ja lelun mukaan. Muutos oli huima! Pikku-Ellu vipelsi aivan tohinoissaan ruohikossa haistellen, touhottaen ja korvat tuulenvireessä heiluen. Loistavaa! :) Huomenna aloitamme ensiaskelista ja totutamme Ellua vähitellen paremmin pantaan periaatteella "panta = kaikkea kivaa!".

Ulkotohinoiden jälkeen Ellu otti nokoset Villen kyljessä kiinni. :) Nukkumisen jälkeen päivämme piti sisällään lisää ulkoilua, nameja, ruokaa ja leikkejä. Välillä toki vain oltiinkin, ja rauhoituttiin kaikki vierekkäin istuskelemaan. :)

4 kommenttia:

 1. Onnea Ellulle ja Ellun ihmisille yhteiselle taipaleelle!

  Martti-veli kotiutuu meille huomenissa, vähän on jännitystä ilmassa - varmasti Mimmikin on aavistanut jo, että jotain tulee tapahtumaan =) On sisustus sen verran muuttunut :-)

  Kiva lukea kuulumisianne!

  VastaaPoista
 2. Oi, onnea myös Martin perheelle, oli nimittäin hänkin aivan ihana pikkupentu! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Ellu on ihku.:)

  Toivottelee Enzo-iskä omistajineen

  VastaaPoista
 4. Enzo-papalle terkkuja Ellulta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)