keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Pentukursseilua ja syksyä

Lauantaina menimme ensi kertaa pentukurssille. Kurssia pidetään Pirkkahallin lähellä siinä Ilmailunkadun pitkällä suoralla - matkaa täältä Hervannan pusikosta sinne on siis jonkin verran. Auto olisi kyllä niin kätevä juttu, mutta tällaisella opiskelijabudjetilla siihen ei vielä ole varaa. Onneksi Villen äidin autoa saadaan aina välillä lainaan. :) 

Bussilla sitten siis köröteltiin Pirkkahallille, ensin Hervannasta keskustaan päin ja keskustasta toisella bussilla hallille - melkoinen matka Ellulle! Pitkän matkan takia Ellu oli vähän überylihyper-tilassa paikalle saavuttuamme, joten keskittyminen ei ollut mitä parhainta luokkaa (lisätään tähän vielä uudet kivat koirakaverit, joiden kanssa olisi ollut kiva telmiä). Suoritus ei ehkä ollut parasta luokkaa, mutta opittiin kuitenkin käteviä juttuja: tällä tunnilla harjoiteltiin vierelle tuloa, kontaktia, paikallaan istumista ja vahvistettiin tänne-käskyä. Harjoittelua on nyt sitten jatkettu täällä kotosalla, ja vierelle tulo ja kontakti sujuu Ellulta ja oikein mallikaasti! Vierelle tuloon on otettu käsky "liki", joka on helppo ja nopea sanoa - ja Ellu tykkää, kun tulee vierelle istumaan ja saa suurta herkkua, eli tässä tapauksessa kanaa, nams! :)


Sunnuntaina puolestaan vierailimme naapurissa Bella-pennun luona. Hauska parivaljakko tuo Ellu ja Bella, toinen on valkoinen ja toinen musta, ihan kuin jing ja jang. :D


Ollaan muutaman kerran oltu Ellun kanssa Ahvenisjärvellä kävelemässä, nyt kun on ollut niin nätit ilmat. Siellä sitä riittääkin koirulille ihmeteltävää ja haisteltavaa, kun on lokkeja, sorsia, oravia ja hirmuisesti kaikki mielenkiintoisia hajuja! Myös lentävät lehdet ja lehtipyörteet aiheuttaa Ellussa "eteenpäin, pongahda!" -efektin. :) 

On kyllä ollut oikein rattoisa viikko tähän mennessä. Viikonloppuna (sunnuntaina) suuntaammekin ensimmäistä kertaa Ellun kanssa kotikaupunkiimme Saloon, jossa vietämme muutaman päivän - Ellu valloittaa siis uusia paikkoja! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)