torstai 5. huhtikuuta 2012

Hauskaa pääsiäistä!

Juuri kun sitä pääsi hehkuttamaan, että kevät tulee niin iskikin takatalvi. Maanantaisen myrskyn jälkeen mielettömät lumikinokset eivät yllätyksekseni Ellua haitanneet, vaan pieni loikki jo maanantaina iltasella innoissaan puuterilumessa. Seuraavana päivänä sama talvinen iloisuus jatkoi pallonheittelyn merkeissä läheisellä kentällä:


"Jee, luminen tennispallo! Parasta ikinä!!"


Hauskaa, muuten miten tarkkoja koirat välillä ovat: Ellu oli nimittäin kovin tarkka hänelle heiteltävästä tennispallosta. Kun olimme tulleet sisälle lenkiltä, laitoin tennispallon suihkuun kuivumaan, koska se muistutti lumessa pyörimisen jälkeen lähinnä lumipalloa. Ajattelin, että Ellu varmaan tykkäisi vielä pallolla kuitenkin hetken leikkiä, joten hain hänelle toisen, kuivan tennispallon ja heitin sen olohuoneen matolle. Ellu syöksyi innoissaan pallon perään, mutta heti sen luokse päästyään katseli sitä tovin epäuskoisesti ja meni sitten nenä pystyssä nuuhkien suihkuun ensimmäisen, lumisen tennispallon viereen. Vain märkä, luminen tennispallo kelpasi. Kuiva oli ihan tylsä.

Myös koristeeksi ostamani pienet pääsiäistiput aiheuttivat hämmennystä. 
Näiden kuvien myötä: oikein iloista pääsiäistä kaikille lukijoille! :)


"Mitä ihme tyyppejä nää pienet oikein on?"

5 kommenttia:

 1. Samoin hauskaa pääsiäistä teille kaikille!

  Riitta, Ari ja Armi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti tässä keväällä nähtäis joku kerta vaiks parsonlenkillä! Sitä E-pentueen toista tapaamista vois kans keväämmällä katsella. ;)

   Poista
 2. Voi että, kun Hän on niin symppis ♥
  Oikein ihanaa pääsiäistä teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 3. Leppoisaa pääsiäisen aikaa! Meillä ei muuten Lunallekaan käy se uusi narupallo, vaikka on ihan samanlainen, kun vanha. 'Parempi haju' tietty siinä käytetyssä ;) Hellästi Ellu tutustuu tipuihin <3

  VastaaPoista
 4. Hehe, se on se haju kyl parempi aina niissä käytetyimmissä leluissa! :) Kyllä noi tipuset muuten jossain vaiheessa Ellun suuhunkin meni, niitä vähän maisteli varovasti mut putsautti pois kun käskin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)