sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Sarjakuvapiristystä päivään!Tässä sarjakuvapiristystä lukijoille! Siskoni vinkkasi tämän hauskan sivuston minulle, kirjoittaja-piirtäjältä löytyy täältä kaksi koira-aiheista sarjakuvaa. Kyseessä siis hänen kaksi koiraansa ja niiden tempaukset: toinen sarjis käsittelee koiran älykkyystestiä ja toinen muuttamista. 

Enjoy!

1. "Dog"
2. "Dogs don't understand basic concepts like moving"

2 kommenttia:

 1. Terveisiä täältä puoli megametriä pohjoisempaa!

  Bellalle ostettiin Kalakaverilta tänään fleeecetöppöset, joita se ei onneksi vihaa niin paljoa kuin mantteliaan! :) Sen pukeminen on aina yhtä tuskaa koko perheelle, vaikkka koikku itse tietää, ettei se sille pahaa tee. Lämpötila täällä Raahessa on ollut vähän alle kahdenkymmenen celsiuksen ja kosteus on aika korkea meren lähellä, mutta kunnon varustuksella ja asenteella täällä pärjää paremmin kuin hyvin!

  Tämän päivän shoppailun jäljiltä saatiin muitakin hauskoja ja hyödyllisiä asusteita kuin Bellan töppöset(, joiden kiinnitystä täytyy vielä hiukan säätää, jotta ne pysyvät paikoillaan kunnolla,)kuten Turon oikein mukava ja lämmin bambualuskerrosasu, josta tulee elävästi Pikku Britannian Daffyd mieleen ;)

  Johanna, Turo ja Bella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan! Onpa kiva kuulla teistä!

   Meidänkin varmaan pitää ostaa Ellulle jotkut töppöset, koirantakki suojaa jonkin verran mutta jättää kyllä nuo tassut kovin paljaiksi...saas nähdä mitä käy kun niitä töppösiä yritetään laittaa Ellulle jalkaan, nyt kun otamme takin esille niin Ellu juoksee pirun nopeasti aivan toiseen suuntaan ja menee pöydän alle piiloon. :D

   Haha, Daffyd on ihan paras! :'D

   Oikein hauskaa joulua teille!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)