torstai 26. elokuuta 2010

Hihnaharjoittelua

Tänään tapahtui läpimurto: Ellu ylitti sekä itsensä että meidän odotukset ja käveli jo hienosti hihnassa sisällä! Aluksi heilautimme namia hänen edessään ja veimme sitä eteenpäin ja kun Ellu liikkui namin perässä, kehuimme paljon ja muutaman askeleen jälkeen annoimme namin. Hihnakaan ei enää niin paljon kiinnostanut kuin ennen, sitä ei hirmuisesti natustettu tällä kertaa, jes! Ollaan kyllä niin ylpeitä meidän pikkuisesta, osaa se Ellu vaan kaikkea hienoa! :)

Tutustutettiin Ellua tänään myös lapsiin. Oltiin Ellun kanssa pissillä läheisen kentän isolla nurmikolla, kun siihen pyöräili viisi pikkupoikaa, jotka kysyivät, saisiko koiraa silittää. Annoimme jokaiselle pienen nakinpalan, ja ohjaistimme heitä menemään kyykkyyn ja ojentamaan namin Ellulle. Ellu tuli mielellään hakemaan namin ja antoi poikien silittääkin (olivat muuten hienoja pikkupoikia, osasivat olla rauhallisesti koiran kanssa). Pyöriä Ellu taisi hieman pelätä, mutta ei sentään mitenkään paljon, yritimme itse olla rauhallisia ja välittämättä pyöristä, niin Ellukin rauhoittui. Häntä vispasi kovin, tuntui olevan iloinen kohdatessaan nämä mukavat pikkupojat! :)

 Päivällä Ellu jaksoi leikkiä ja natustaa isoa rottalelua (melkein Ellun kokoinen, heh) vaikka kuinka kauan:

Villen sisko Emmi kävi tänään myös Ellua katsomassa, taitaa tuosta Emmistä tulla Ellun yksi lempparivieraista, tykkäsi pikkuinen nimittäin niin paljon Emmistä. :)

Kaiken kaikkiaan on ollut oikein kiva päivä tänään, vaikka ulkona on vähän sadellutkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)