maanantai 23. elokuuta 2010

Kivoja setiä

Eilen meillä kävi ensimmäistä kertaa tuttuja katsomassa Ellua sisällä, aiemmin oltiin vielä tutustuttu ulkosalla. Vieraina piipahtamassa kävivät Villen isä ja Villen siskon poikaystävän isä, jotka olivat Tampereella käväsemässä. Annoimme heille pieniä nakinpaloja, joiden avulla he sitten tutustuivat Elluun. Ellu olikin todella hyvää pataa heidän kanssaan, taisi Ellu pitää heitä tosi mukavina setinä, kun paijasivat ja antoivat nameja. :)

Päivään mahtui myös pienoinen tapaturma, sillä Ellun häntä jäi vahingossa osittain oven väliin. :( Ovea ei onneksi ehditty laittaa kokonaan kiinni, vaan se jäi raolleen - mutta kyllä silti pelästyttiin koko konkkaronkka, kun Ellu vinkui ja lähti tuhatta ja sataa ovelta pakoon heti pois päästyään. Rauhoittelimme pienokaista ja kokeilimme varovasti häntää, ja kaikki vaikuttaisi olevan ihan ok: Ellu ei arista häntää ja touhuaa ihan samaan tapaan kuin aina ennenkin. Kyllä siinä silti ehdittiin pari kyyneltä tirauttaa paniikissa, että mitäs nyt, pitääkö mennä eläinlääkärille...kamalaa tällaiset. Onneksi Ellu on sitkeä sissi myös hännästään!
Päivällä jatkettiin yksinoloharjoituksia, sekä aloiteltiin hieman harjoittelemaan käskyjä: tänne, istu, irti. Kaikki toimii mainiosti (ainakin nyt vielä kun on nameja :D), ja Ellu hoksaa asiat nopeasti. Istu-käskyssä hän ensin koitti kovin nousta takajaloilleen ja huitoi etutassuillaan namia pitelevää kättä kohti, mutta istahti pian pyllylleen - ja sai namin. :) Hyvä Ellu! :)


Iltasella katselimme hetken kaikki yhdessä telkkaria, jota Ellu ensin kovin ihmetteli: Mistä tuo ääni oikein kuuluu? Keitä nuo ihmiset oikein ovat? 

4 kommenttia:

 1. Voi ihana Ellu!!
  Pitäs nähdä jossakin vaiheessa :)

  Riitta

  VastaaPoista
 2. Juu ehdottomasti, Ellukin varmasti näkis teitä mielellään! Meidän pitäis ensin vaan totuttaa hänet hihnaan ennen ku lähdetään kunnolla ihmisten ilmoille (haluttais kovin jo parsonlenkeille!), vielä ei oo tullut oikeen läpimurtoa sen kanssa. Panta menee ihan ok, mutta hihna tuottaa ongelmia - sitä on niin mukava mutustaa ja vetää suussa... :D Ideoita otetaan vastaan! :D

  PS: Ja meille päin saa myös tulla katsomaan Ellua mikä päivä vaan. :)

  - Senni

  VastaaPoista
 3. Níinhän se vähän on aluksi sen hihnan kanssa, mutta kyllä se siitä. Kannattaa vaan yrittää sitkeästi mennä hihnan kanssa.

  Riitta

  VastaaPoista
 4. Right on! Näin teemme. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)