perjantai 20. elokuuta 2010

Kolmas päivä: yksinoloharjoituksia

Tänään harjoiteltiin yksinoloharjoituksia. Tutustutimme Ellun uuteen leluun - pienenpieneen jalkapalloon - ja jätimme hänet sen jälkeen olohuoneeseen leikkimään sen kanssa hetken. Kävelimme pois olkkarista ja suljimme oven takanamme, ja menimme taas hetken päästä takaisin. Näitä harjoituksia teimme peräkkäin jonkin aikaa, ja otamme ne uudestaan taas seuraavan leikkituokion yhteydessä. Hyvin näytti Ellu pallon kanssa viihtyvän. Jatkoimme myös pantaharjoittelua, joka myös sujui hyvin.

Ulkona sisäsiisteysopetuksessa huomasimme, että koiranpentu tosiaan tutkii maailmaa suullaan ja hampaillaan: milloin oli suussa kaarnanpala, keppi, pupunpapana, ruohoa, milloin taas into piukassa natustettiin männynkäpyä. Saimme kuitenkin kaikki ongittua Ellun suusta pois. Ellu taitaa meistä ajatella ulkosalla, että ollaan hirmuisen tylsiä ihmisiä kun kielletään kaikki kiva - pakko, kaarnanpalat ja tikut kun ei ruuansulatukselle hirmuisen hyvää tee...saadaan kyllä olla tosi nopeita ja silmä tarkkana tämän pikkuisen kanssa, vauhtiin päästyään hän on kuin tornado! (Odotakaa vaan, tulevat agi-kilpakumppanit!!) :)

Unenpäästäkin pikkuinen saa onneksi kiinni hyvin ja tuhisee tyytyväisenä kopassaan. :)


(Tässä kuvassa Ellun lempilelu, sininen purulelu, ja leikeistä väsynyt pikkuinen. Noin minuutti kuvan ottamisen jälkeen Ellu jo tuhisi kopassaan unten mailla.)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)