perjantai 27. elokuuta 2010

Lisää hihnaharjoittelua

Tänään harjoittelimme taas hihnassa kävelyä, sekä sisällä että ulkona. Ulkona kävely ei mennyt niin hyvin kuin sisällä, Ellu rimpuili eikä selvästikään tykännyt vapautensa riistosta. Sisällä olemme leikkineet Ellun kanssa hänen ollessaan hihnassa ja tehneet muutenkin mukavia asioita hihnan yhteydessä, jotta Ellu oppisi, että hihna on kiva asia. Eiköhän se siitä toistoilla ja määrätietoisuudella ala ulkonakin sujumaan - ymmärrettävästi Ellua sapettaa ja ihmetyttää, kun se ei enää voi juoksennella samalla tavalla kuin ennen. Toki aiomme pitää Ellua myös vapaana päivittäin, jotta hän saa olla ja juosta, mutta hihnaan pikkuinen on pakko totuttaa, ihan hänen oman turvallisuutensakin vuoksi.

Tänään on myös harjoiteltu yksinoloa pidemmissä ajoissa koiraporttien avulla. Ihan hyvin on mennyt: olemme sulkeutuneet esim. keittiöön tekemään ruokaa ja syömään, ja Ellu on aika nopeasti sopeutunut ajatukseen, ettei pääse meidän mukana kaikkialle. Toki hieman vingahtelee, mutta osaa onneksi leikkiä yksikseen ja rauhoittuakin. :)

Ilmat on selvästi kylmentyneet, joten täytyypi varmaan joku päivä mennä hankkimaan Ellulle jonkinlainen ulkoilutakki kylmempiä aamuja ja iltoja varten - ei sitten tule yllätyksenä kylmät ilmat, kun on ulkoilutamine jo valmiina.

Tällaisia tällä kertaa, peruselämätä ja kasvatuksen jatkumista. :) 
Ellu lähettää pusuja kaikille lukijoille!

PS: Iltasella tapahtui läpimurto myös pihalla lenkityksessä! Yhtäkkiä Ellua ei enää haitannutkaan hihna ja panta niin paljon, vaan hän haisteli jo innoissaan uusia hajuja ulkosallakin. Jee! Hyvä Ellu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)