keskiviikko 25. elokuuta 2010

Harjoittelua

Tänään harjoittelimme taas hihnan kanssa hieman. Ollaan otettu tän viikon projektiksi Ellun totuttaminen hihnaan, saa nähdä miten käy ja venähtääkö harjoittelu. Hyvin kuitenkin on harjoittelu lähtenyt käyntiin. :)

Iltasella leikkasimme Ellun kynsiä. Eilen jo alotettiin, mutta yksi tassu jäi vielä tälle päivälle. Voi sitä rimpuilemisen määrää! Oltiin kuitenkin määrätietoisia ja kynnet saatiin leikattua. Namiakin sai, jos oli nätisti sylissä. Eiköhän Ellu siitä muutaman kerran jälkeen ymmärrä, ettei se kynsienleikkuu mikään kamaluus ole, vaan ihan perusjuttu, joka tehdään rimpuilusta huolimattakin.

Tässä videona yksi Ellun iltaisista parsonpamauksista. Hirmuinen petaus käynnissä, on se oma peti vaan niin jänskä iltaisin, että piti kaivautua ihan petityynyn alle ja siellä haukahdella! :D Höpsö tapaus.PS. Ellu nukkuu jo hienosti yksin eteisessä! Ei mitään protestiakaan siitä. :) Ja nyt illalla itse asiassa unohdettiin hänen koppa tuohon makkarin kulman taakse eteiseen (missä koppa on päivisin ja tulee nyt myöhemminkin olemaan), josta ei siis ole suoraa näköyhteyttä makkariin, vaikka ovi on auki (koiraportti ovessa). Siellä se Ellu silti hyvin tuhisee! Hienoa Ellu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)