keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Metsäretki

Tänään iltapäivällä lähdimme samoilemaan Hervannan metsiin. Ajelimme autolla läheiseen metsään ja lähdimme polkuja pitkin tallaamaan ja tutustumaan ihan uusiin ympäristöihin. Ellu tallusti metsässä kuin vanha tekijä, hän oli aivan innoissaan siellä! Annoimme hänen juoskennella vapaana polkua pitkin ja hienosti meni, Ellulla taisi olla oikein kivaa ainakin menosta päätellen. :) 

Emännälläkin oli oikein kivaa siihen asti, kunnes huomasimme että metsässä on ihan törkeän paljon hirvikärpäsiä - tällaisella tukkapehkolla kuin meikäläisellä on, hirvikärpäset ovat aikamoinen kauhistus. Kotiin saavuttuamme valjastinkin Villen käymään pääni ja vaatteemme läpi, ja löydettyjen hirvikärpästen määrä nousi lopulta seitsemään - hyi! Ellu ei semmoisista onneksi välittänyt, eivätkä nekään Ellusta, joten hän saastui sentään kaikenmoiselta ällötykseltä...kärpäsiä lukuunottamatta metsäretki oli oikein hauska ja antoisa, menemme ehdottomasti tutustumaan pian uudestaan uusiin paikkoihin! (Tosin tuohon samaiseen metsään meikäläistä taitaa olla vähän aikaa ihan turha houkutella...)

2 kommenttia:

  1. Onpa ollut melkoista menoa tuo pentujen tapaaminen! Odotamme innolla (me Ellun "mamma ja pappa") ensi sunnuntaita, jolloin pääsemme näkemään tämän pikku otuksen ihan livenä!
    Aika sympaattinen on tuo metsäkuvakin...

    VastaaPoista
  2. Juu, se on hurjaa menoa tuo pentujen leikki! :) Kiva kun tuutte sunnuntaina, Ellukin jo teitä kovin odottaa. Nähdään! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)