perjantai 8. lokakuuta 2010

Nettivastaava Ellu esittäytyy

Ellusta on hyvää vauhtia kehkeytymässä meidän ikioma nettivastaava: tässä yhtenä päivänä palatessani kotiin koulusta, katselin ihmeissäni narunpätkää eteisen lattialla - ja huomasin, että se olikin itse asiassa meidän nettipiuhamme, jonka Ellu oli repinyt lattialistan päältä pois ja natustanut pienempiin osiin. Huhhei! Ellu päätti, että meillähän ei mitään langallista nettiä tarvita, vaan langaton sen olla pitää kun sellainen on kaikilla muillakin! Onneksi pikkuinen oli vain tuhonnut piuhan, eikä sentään syönyt sen palasia.

En muista olenko maininnut Ellun intoilusta kaivella kuoppia, mutta menkööt nyt uusintana jos jo olen: Ellu rakastaa kaivaa kuoppaa meidän takanamme olevan kentän pituushyppypaikan hiekkaan. Silloin hiekka lentää ja äristään hirmuisesti kaikille kaivuun tielle tulevilla pikkukiville! Tässäpä kyseisestä hommasta videokuvaa ja valokuva (yleensä annamme Ellun olla vapaana kentällä, mutta tänään hänellä oli hihna, koska kentän toisessa päässä oli kultainennoutaja): 

Viikonloppua täällä odotamme jo kaikki kolme innoissamme: huomenna Ellulla alkaa pentukurssi (jonka aloitusta jouduimme lykkäämään pari viikkoa Ellun sairastelun takia) ja sunnuntaina menemme kylään naapuriimme, jossa asustaa samanikäinen Bella-hauveli. Koiratapaamisia ja telmimistä siis luvassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)