lauantai 2. lokakuuta 2010

Uusia leluja

Taas on muutama päivä vierähtänyt. Ellulla jouduttiin aloittamaan antibioottikuuri, koska vatsatauti ei ottanut hellittääkseen - tautia lukuunottamatta Ellu on onneksi voinut hyvin, ollut iloinen ja reipas oma itsensä. :) Ruuaksi tarjotaan nyt kuurin aikana riisi-kana-sekoitusta, nappuloihin palataan vähitellen sitten kun masu on taas kunnossa. Olkaa ihmiset tarkkoina koiriennen kanssa ulkona nyt tähän aikaan, eläinlääkärissä sanottiin, että Tampereella on tätä samaista vatsatautia nyt TODELLA paljon liikenteessä!

Käytiin Villen kanssa tässä yhtenä päivänä Nekalan Mustissa ja Mirrissä shoppailemassa. Mukaan tarttui paljon kaikkea: älylelu (semmoinen pallo, josta tipahtelee nappuloita, kun koira työntää sitä kuonolla eteenpäin), pari uutta purulelua (Ellun ikenet kutiavat varmasti tosi paljon nyt, uusia hampaita tulossa!), uusi pidempi hihna (jossa on myös heijastin, hyvä juttu näin pimeässä säässä), pari siankorvaa ja namusia. Kyllä Ellun nyt kelpaa!


Eilen myös pesimme Ellun ensimmäistä kertaa - nyt meillä on vienosti kookokselta tuoksuva, hyvin pehmoinen pikkukoira! Pesua todellakin tarvittiin, varsinkin sen jälkeen kun Ellu innostui lenkillä ollessamme kaivelemaan hiekkaan mielettömän kuopan ja muuttui valkoisesta koirasta hiekanruskeaksi...Pesun ja kuivauksen jälkeen pikkuinen nukahti tyytyväisenä sohvankulmaan.

Ellu on nyt alkanut viihtyä boksissaan paljon, siirrettiin se olkkariin, niin hän voi mennä sinnekin halutessaan lepäilemään ja natustamaan luuta. Tässä hieno video, jossa Ellu taikoo boksista pyyhkeen! (Video on hieman tumma, mutta koittakaa saada selvää!)
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)