maanantai 20. joulukuuta 2010

Talvisessa metsässä temmeltämässä

Eilen kävimme Hervannan metsissä samoilemassa. Ihanaa, kun pääsi Ellun kanssa pitkästä aikaa metsään ja oikein ajan kanssa - koulutyöt ovat pitäneet kiireisinä, mutta nyt kun ne ovat vihdoin valmiita ja joululoma alkanut, on saanut taas keskittyä pikkukoiran kanssa elämiseen. :) 

Päästimme Ellun vapaaksi metsässä ja hänellä näytti olevan oikein hauskaa kaiken sen lumen keskellä: jokainen pikkukolo tutkittiin ja polulta poikettiin monta kertaa ihan vain kinoksissa hyppimään. Voi sitä riemua ja menoa! Metsässä harjoittelimme myös luoksetuloa, mikä sujui mainiosti.

Tässä vielä pikainen otos lumessa juoksemisen riemusta:


                                                "MOI MAMMA JA PAPPA!!"

                                 

Metsäreissun jälkeen pikkuinen söi hetken puruluuta ja nukahti sitten tyytyväisenä sohvankoloon. 

3 kommenttia:

  1. Hihhiii, meillä on samanlaista menoa metsässä ja sen jälkeen jaksetaan lepäillä kotosalla ;) Lumessa tarpominen ja nuuskuttelu on raskasta puuhaa.

    VastaaPoista
  2. On juu, mutta hauskaa! :) Säänkin puolesta oli kyllä ihana olla metsässä, kun siellä ei tuullut niin paljon - oli ihan mukavan "lämmin" talvisää kerrankin. :D

    VastaaPoista
  3. Hauskan ja tutun näköistä tuo Ellun juoksentelu :) Me muuten muutettiin uuteen blogiin, myös tänne blogspottiin :) Osoite: http://parsonminni.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)