lauantai 23. huhtikuuta 2011

Saippuakuplia ja muuta jännää!

Ellu on aivan ihastunut saippuakupliin! Niitä on nähtävästi kiva nappailla suulla kiinni ja metsästää tassuilla. Myös meikäläisen vanha aamutossu on lähiaikoina saanut paljon huomiota osakseen (ja myös hyvin paljon riepotusta). Toivottavasti muut kengät ei ala kiinnostamaan yhtä paljon...(mitähän sitä taas tuli tehtyä...) :D Noh, onneksi tuo aamutossu on muodoltaan jo niin epäkenkämäinen ja vanha, joten ehkäpä se ei muistuta muita kenkiä niin paljon? Toivotaan näin, muuten tästä pienokaisesta muotoutuu vielä Kenkä-Terminaattori...

Kevät on tullut ja tassut lenkiltä tullessa aina aivan kuraiset. Jotain hyvää näistä mutakeleistä on sentään seurannut, nimittäin Ellu antaa pestä ja kuivattaa tassut jo hyvin ilman napisemisia ja marttyyri-ilmeitä. Edistystä! Lenkeillä Ellu nautiskelee kevään tuomista uusista hajuista innoissaan ja on rakastunut meidän talon takana olevaan kenttään, jossa hän saa nyt jäiden sulattua temmeltää välillä ihan vapaanakin. 

Ellusta on myös tullut kova tyttö piilottamaan luita. Aina välillä niitä löytyy sohvatyynyjen välistä, kirjahyllyn takaa, tv-tason alta, maton kulman alta, Ellun boksista...milloin mistäkin! Yhtenä päivän meiltä oli jäänyt makkarin vaatekaappi auki, ja eikös pieni ollut siellä piilottamassa luuta meikäläisen pyjama-laatikkoon...

Kävimme myös Unnan luona taas hamppitarkastuksessa viime torstaina. Edellisestä kerrasta oli nyt kulunut viisi viikkoa, ja hammastilanne näyttää tällä hetkellä melkoisen hyvältä: vasen alakulmuri on kasvanut oikein hyvin, samoin vasen yläkulmuri. Ylähammas on myös ihan ok. Oikea alakulmuri on aika pieni ja siinä ei ole hirveästi tapahtunut muutosta. Mahdollisesti siitä joudutaan jossain vaiheessa luopumaan (mikäli se kehittää ientaskun, eli puhkeamatta jäänyt, ikenen alla oleva hampaan osa tulehtuu), mutta tällä hetkellä se on ihan ok. Toisesta alakulmurista luopuminen nyt ei niin paljon haittane, Ellulla kun on vielä tallella alhaalla pari maitohammasta ja sitten ylhäällä se uusi rautahammas ja vanha maitokulmahammas juurikin oikealla puolella, niin siellä kyllä hampaita riittänee. :) 

Seuraavalla viikolla käymme vielä pikaisesti paikkaamassa vasemman yläkulmurin, koska siitä on lohjennut jossain vaiheessa pieni pala. Se on onneksi kuitenkin pikainen juttu, siihen kuulemma suditaan päälle semmoista kynsilakan tyyppistä tököttiä, ja koko homma hoituu ilman nukutuksia, mikä on aina plussaa. :)

Tässä vielä video meidän pallohirmusta:


2 kommenttia:

  1. Hih, täytyykin joku kerta testata, mitä meidän koirat tuumaa saippuakuplista :) Tutun näköistä pallon päällä piehtarointia videolla :) Toivottavasti pian törmätään lenkillä, mikäli sikäli niitä Tampereen puolella järkätään. Oletteko muuten löytäneet mitään agialkeiskurssia? Pirkkalan Piskien kurssit oli tulleet nettiin, mutta menevät Nemon agitreenien kanssa harmillisesti päällekkäin, jos Lunaa olisi sinne ajatellut.

    VastaaPoista
  2. Ei olla vielä löydetty agikurssia, mutta mennään luultavasti vasta syksymmällä - oon IKEA:lla töissä kesän ja työvuorot sutivat sinne sun tänne joka päivä, joten en voi ilmoittautua mihinkään tiettynä päivänä pidettävään ryhmään, kun voi olla töitä missä vain 8-21 välillä. :( Nyt meillä on alkaa Hervannan haukuissa ihan perustottelevaisuutta käsittelevä koirakoulun eskarikurssi, ollaan sinne menossa. Se on onneksi sunnuntaisin, niin Villekin pääsee sinne sitten Ellun kanssa töiltään, mikäli mulla on muut menoa. Mutta kiitti vinkistä, pitää pitää tuo Pirkkalan Piskit korvan takana tulevaisuutta ajatellen, en ollut kuullutkaan niistä! :O Mutta hyvältä vaikuttavat. :)

    Juu, pitää taas tulla lenkkeilemään, me ei vaan vähän aikaan olla kiireiltämme ehditty, on ollut kandin kirjoittamista ja muita suuria kouluprojekteja tässä viime viikkoina...mutta eiköhän se tästä pikku hiljaa helpotu, päästään mekin sitten lenkille mukaan taas. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)