torstai 25. elokuuta 2011

Loppukesän kuulumisia

Juoksut saatiin juostua ohi kunnialla ja nyt on taas palattu normaaliin arkeen. Loppukesän lomailun ohella olemme puuhailleet kaikenlaista Ellun kanssa: on nautittu koirapuistoista, koirakavereista , koulutuksesta, leikeistä ja pitkistä lenkeistä. On se elokuu ihanaa aikaa! :)

Aivan terveinä ei kuitenkaan olla pysytty. Ellulla oli vähän aikaa kummallista aamutärinää, jonka takia veimme sen eläinlääkäriin. Aina aamuruuan syötyään Ellu meni jotenkin flaatiksi, pyrki syliin ja tärisi. Eläinlääkäri arveli, että kyse olisi jostain lievästä vatsakalvontulehduksesta: yön jälkeen melko tyhjän vatsan täyttyminen nopeasti aamuruuasta sai aikaan epämiellyttäviä tunteita Ellun vatsanpohjukassa, josta tärinä johtui. Saimme lääkettä ja nyt Ellu voi jo paremmin eikä enää tärise. Aamu-uninen se edelleen on, mutta sitä se on ollut aina. Päivän aikana kyllä jaksaa sitten temmeltää! 

Ellu on nauttinut hassuista leluyhdistelmistä, kuten vanhan joulusukan sisään tungetusta vinkupallosta...:Koirakouluunkin pääsimme taas jatkamaan! Olimme jonkin aikaa jonossa uuteen ryhmään, ja nyt ryhmäpaikka avautui! Paikan päälle emme vielä ole päässeet, kun Ellulla oli ne juoksut ja tämänviikkoinen kerta oli peruutettu, mutta toivottavasti ensi viikolla tärppäisi ja pääsisimme pitkästä aikaa harjoittelemaan! Eilen kävimme ottamassa varaslähtöä harjoittleun jatkamiseen ja kävimme koirakoulupaikallamme harjoittelemassa tokoilua yksistämme. Hauskaa oli! 

Nyt syksyn tullen Ellun turkki on taas muuttunut, ties mistä johtuu. Keväällä Ellun turkissa olleet "pisama"t saivat väistyä kesän tultua, mutta nyt syksyn saapuessa samat pisamat ovat taas saamassa valtaa turkissa - pieniä ruskeita läikkiä on nimittäin taas ilmestynyt valkoiseen parsoniimme. Samoin ihossa olevaa pigmenttiä on tullut lisää, ja haaleat mustat läiskät kuultavat tarkasti katsottuna hieman läpi Ellun turkista.  :)

8 kommenttia:

 1. Voi pikkuista, onneksi vaiva näyttää helpottaneen! Kiva, että pääsitte jatkamaan koulussa :-) Mielenkiintoista tuo Ellun "pisamointi". Martillakin ihon pigmentti kuultaa tosi hyvin läpi etenkin kyljissä, koska sileä karva on siinä niin ohutta. "Pisamia" sillä ei kuitenkaan ole :-)
  Hyvää vointia Ellulle ♥

  VastaaPoista
 2. Joo, aika hassuja kyllä ne pisamat. Tosiaan niitä oli yhteen aikaan hirmusesti, sitten taas turkki meni ihan valkoiseksi paria läikkää lukuunottamatta (kesäkarvan vaihtuminen?) ja nyt taas on alkanut puskemaan pisamia läpi. :D Hauskannäköisiä ne on, mä tykkään, mutta aika hassua silti. :D

  Pitäis pitää joku sisarusten tapaaminen joku päivä!

  VastaaPoista
 3. Joo, ehdottomasti pitäisi järkätä joku sisarustapaaminen! Jos ei muita saa mukaan, niin ainakin Ellu ja Mara. Nyt on kalenteri aika täynnä, mutta voisihan sitä varata jonnekin pitemmällekin?

  VastaaPoista
 4. Joo, käypi käypi, vaikka joskus syksymmällä? Mä laitan itse asiassa kohtapuoliin E-pentueen jäsenille kaikille mailia, josko järkättäis sisarustapaaminen, saan Riitalta kohta kaikkien sähköpostit. :) Josko se menee kovin syksylle, niin treffaillaan me sitten vaikka sitä ennen! :)

  VastaaPoista
 5. Aamu-uninen? Siis voiko joku koira olla sellainen? Voisiko Ellu opettaa sen Migolle? :DD Tuo on juoksemassa ympyrää olkkarissa ja murisemassa noin klo 05.30. Jea.

  VastaaPoista
 6. Joo, Ellu ottaa aamulla aina ihan rennosti :D Se käy moikkaan meitä, sit käydään aamupisulla ja se saa ruuan ja sit sen jälkeen se vetelee vielä tunnin-pari hirsiä.

  VastaaPoista
 7. Voi että... Migolla vakio on tuo aamuriehuminen, myös lenkin jälkeen ja välillä se innostuu myös päiväsaikaan vaikka silloin se muuten nukkuukin suurimmaksi osaksi.

  Haastoin muuten sut blogissani :) Kopsaa kuva ja kyssärit ja tee tänne, se on ihan lyhyt ja hauska juttu!

  VastaaPoista
 8. On ne koirulit kyl hauskoi <:D Sit ku Migo on taas tääl Tampereel ni pitää pitää koiratreffit yhdessä! Pääsevät sit temmeltään yhdessä. :) Hausko toi haaste, tosin teen sen facebookiin, kun haluan pitää tän blogin ihan vaan Ellu-aiheisena.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)