lauantai 8. lokakuuta 2011

E-sisarusten tapaaminen!

Tänään iltapäivällä saattoivat Näyttämönpuiston koirapuiston ohi kävelevät ihmiset hieraista silmiään pari kertaa, nimittäin siellä temmelsi neljä valkoista, energistä parsonia! Kyseessä oli Ellun sisarusten tapaaminen, eli E-pentueen tapaaminen. Valitettavasti Ruu-sisko ei tähän tapaaamiseen päässyt tulemaan, mutta toivottavasti seuraavaan! Koirapuisto oli sateiden jälkimainingeilta kiitettävän kuraisessa kunnossa, joten tassupyyhkeet tulivat käyttöön, kun ulos asteli osittain ruskeanharmahtaviksi muuttuneita parsoneja...


Menoa ja meininkiä siis riitti ja uudestaan otetaan vielä joku marraskuinen viikonloppu! Kiitokset Maurille, Martille ja Esterille omistajineen hauskasta syksyisestä iltapäivästä! :)


3 kommenttia:

 1. Kiitos teille, kun organisoitte tämän tapaamisen! Oli kyllä mukava nähdä sisaruksia omistajineen, tämä täytyy ottaa tosiaan uusiksi :-)

  VastaaPoista
 2. Hei, näyttää kivalta! Sisarukset siis tulivat juttuun ja pääsivät ihan vapaana telmimään keskenään, ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Oli juu! Ehdottomasti uusiksi! :)
  Anna: Juu, ihan hyvin tulivat toimeen keskenään. Jonkin verran vuorottelimme kyllä Martin ja Maurin kanssa, ja samoin loppupuolella piti Ellua ja Esteriä vähän myös vahtia - tosin alkuun siskot tulivat oikein hyvin toimeen keskenään, joten ärhentely taisi johtua vain väsymyksestä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)