torstai 27. lokakuuta 2011

Ellun tunnustukset

Saimme Nemon ja Lunan blogista tällaisen blogitunnustushommelin! Tack tack! :)
Tässä ohjeet:

Tunnustuksen saaneen pitää:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle bloggaajalle
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.Ei muuta kuin että mennään suoraan asiaan ja päästetään Ellu ääneen :D. Here it goes!Ellun tunnustukset:

1. Aina kun mamman ja papan silmä välttää mä livahdan makkariin ja hyppään sängylle lepäileen. Vaiks mä en sais, kyl mä tiiän. Mut siin on niin pehmoista loikoilla!

2. Mä oon ihan hulluna semmoseen vinkumaissileluun. Se on mun lempilelu. Mä haluisin aina leikkii sillä. Tai sit semmosella isolla karhulla. Sen karhun korva on ihan kova, vaiks se on pehmolelu, kun se on ihan mun kuolassa kun pidän aina siitä kiinni ja raahaan sitä joka paikkaan. Se karhulelu on mun saalis!

3. Mul ei oo pal yhtään hampaita. Mut ei se haittaa, en mä oikeestaan niitä kaipaa. Välil mua kyl harmittaa, kun mun kaverit saa luut tuhottua ja syötyä pal nopeammin kuin mä ku niil on paremmat hampaat.

4. Mä rakastan palloja. Varsinkin tennispalloja ja jalkapalloja.

5. Mamma ei jostain syystä aina arvosta, että mä päivystän rappukäytävän ääniä - mut hei siis, pitäähän jonkun olla tän talon vartijakingi! Ja se on meikä, se.

6. Mun mielestä lapset on tosi jännittäviä ja kivoja.

7. Nyt kun on kylmä, niin on ihan parasta käpertyä sohvalle mamman ja papan viereen viltin alle tuhisemaan. Siitä mä tykkään.

8. Lintujen ja oravien jahtaaminen on SUPERKIVAA!


Tunnustus lähteepi etiäpäin ihan yleisesti kaikille niille bloggaajille, jotka meidän blogia lueskelee, tehkööt ken haluaa. :) 2 kommenttia:

  1. Kyllä näistä tunnustuksista Ellun tunnistaa. Hih, vartijakingi :D

    VastaaPoista
  2. Todellakin vartijakingi! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)