sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Syysmeininkejä

Syksy on saapunut Hervantaan mukanaan paljon jännittäviä juttuja. Tässä Ellun TOP 5:

1) lehtikasoissa hyppely ja niiden auraaminen kuonolla
2) mutalammikoissa läiskyttely
3) kuoppien kaivaminen märkään hiekkaan
4) kentältä löytynyt hylätty tennispallo
5) tuulessa lentävien lehtien jahtaaminen

Syksy toi mukanaan myös täydennystä Ellun vaatekaappiin, nimittäin Hurtan sadetakin. Aluksi takki oli aikamoinen kammotus Ellun mielestä, mutta nyt pieni on jo siihen tottunut, eikä enää vedä tassujarruja ulko-ovesta astumisen jälkeen. :D Takki on ollut todella hyvä, se on helppo pukea päälle ja sen verran lämmittäväkin, ettei Ellun tarvitse kylmässä ja sateisessa ilmassa palella (kun ei tuota aluskarvaa juuri ole).

Kylmien säiden takia Ellu nautiskelee nykyään myös peittojen alle kääriytymisestä, tyynyjen alla nukkumisesta ja huppareiden sängyltä alas kiskomisesta ja niiden alle piiloutumisesta - pienen koiran on löydettävä pienet ja lämpimät piilot.

Tällaista menoa siis tänne Hervantaan. :) Ellu lähettää syksyisiä terkkuja kaikille lukijoille!

5 kommenttia:

 1. Miksei mun koira voi olla tollanen ihana sylikoira? Se vaan haluaa heti pois sylistä :(

  VastaaPoista
 2. Ehkä Migon tulee kuuma sylissä? :D En tiiä...koirat on niin erilaisia...Migo sit taas tykkää rapsutuksista ja sillai, mut Ellun pitää olla vähän väsyneempi et se tulee rahnutettavaksi, ei se muuten kerkiä kun on niin paljon energiaa täynnä. :)

  VastaaPoista
 3. Sylikoirana Ellu tulee kyllä ihan äitiinsä :D Peicco ei muuta tekisikään kun olisi sylissä aina vaan. Ja mieluiten vielä ihan poski poskea vasten.

  VastaaPoista
 4. Juu ihan sama Ellulla! Mahdollisimman lähelle pitää päästä kiehnäämään. :) On se kyl mukava tommonen lämmittävä pikkupakkaus siinä vieressä näin syksyisinä kylminä iltoina. :)

  VastaaPoista
 5. Hei, meidän blogissa on teille tunnustus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)