perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kuraisia tassuja ja mutaisia vatsanalusia

Kyllä huomaa, että lumet on sulamassa: jokavuotinen tassunpesurumba on taas alkanut. On se jännä, miten pieni valkoinen koira voikin kerätä niin paljon kuraa itseensä! Onneksi Ellun turkki on sellainen, että kura lähtee melkeinpä yhtä nopeasti kuin on tullutkin - lenkin loppupuolella hangessa hyppiminen vie suurimman osan kurasta pois, ja kotona riittää pelkkä tassupesu. (Vaikka välillä pitääkin pestä vähän enemmän kuten tänään, kun Ellu sai kesken lenkin päähänsä alkaa rapsuttamaan korvaansa -> kuraa sekä päälaella että alaselässä.)


Viikko sitten käytimme vielä Ellulla talvitakkia, mutta siitä ollaan nyt luovuttu. Välillä kun on oikein kurainen keli niin laitetaan sadetakki päälle, se pitää suurimmat mudat pois vatsakarvoista. 
Tässä vielä kaksi kuvaa parin viikon takaa, kun oli hieman lumisempaa kuin tällä hetkellä:


Ahvenisjärvellä ihmettelemässä.
Kontakti ja vierellä kulkeminen toimii! Iloinen omistaja ja iloinen koira!


Tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Kevään tullessa voisi taas kehitellä jotain harrastuksen tapaista...ehdotuksia?

2 kommenttia:

  1. Minä niin symppaan ja komppaan tuota kuraruljanssia! :D Vaikka rapatassut onki vähän eri kaliiberia :) Ja Oliveria ei sentään tarvi mulla tuua ulkoa sisälle ko max. 2 kertaa päivässä. Nykyään tehään suosiolla niin, että suihkutan koko pojan kuravaatteet päällä ennenko edes riisun, muuten se rapa on joka puolella.

    VastaaPoista
  2. Jes, hengenheimolainen, joka ymmärtää kurakelien päälle! :D Ellu on suihkussa aina ihan marttyyrinä "Onks pakko?", mut pysyy onneks paikallaan ku suihkuttelen - sitten kun on kuivauksen aika ni koira meneeki pitkin pienen suihkun seiniä ja koitta kaivautua pyyhkeen sisään. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)