lauantai 8. maaliskuuta 2014

Uusi peti


Tässä se on, Ellun uusi päällinen petiin! 


IKEAn vanha kangas sai viimein käyttöä, kun Ellu edellispäivän iltasella onnistui touhutuksissaan rikkomaan aiemman pedin päälle vedetyn tyynyliinan. Nyt on uusi kestävämpi kangas pedin päällä. Sai myös neidin hyväksynnän, sillä Ellu asettui heti tyytyväisenä lepäilemään.Millaisilla pedeillä teidän koirulit nukkuu? Meillä Ellu tosiaan lepäilee tällä pedillä, mutta nukkuu yönsä kuljetusboksissa, jossa on pari fleece-peittoa. :)


PS: Pahoittelut blogin viimeaikaisesta hiljaisuudesta - gradu on pitänyt emännän sen verran kiireisenä, että päivittäminen on jäänyt häpeällisen huonolle tasolle...

8 kommenttia:

 1. Meillä on alakerrassa iso boxi,jossa neiti asustaa päivisin pääasiassa. siellä on paksu vaahtomuovipatja onka olen verhoillut ja siinä päällä on sitten fleecehuopa. Yläkerrassa on montakin petiä, Johtuu ehkä siitä, että tyttären koirat vierailevat niin usein. Kaikissa pedeissä on paksu patja alla ja sitten jon kinlainen pehmeämpi ohut päällä. Pitäisi kuosittaa ne kaikki vähän sisustukseen sopivammilla kankailla.
  Kyllä Ellun nyt kelpaa, kun on sydämiä täynnä koko peti. Ihanan pirteä. Ja koko koirathan ovat pelkkää sydäntä. että sopii teemaan oikein hyvin.
  Terveiset essilästä, jossa ollaan jo aika täpinässä kevään tulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää fleece-huovat on kyl ihan parhaita. Pehmosia, ja koirat tykkää! Juu, todellakin sopii teemaan, sydämiä sydämelliselle! :) Terkkuja takaisin, kohta se kevät jo tulloo!

   Poista
 2. Meillä koirat nukkuu yleensä sängyssä :-) Tarjolla on myös soikea, reunallinen "pehmopeti" ja häkki, jossa sellainen liukumaton karva-alusta ja sen päällä vielä pehmeä peitto. Mimmi on aina tykännyt nukkua päivät eteisen naulakon alla, jossa on sille pieni Finlaysonin koirapatja. Liukuovi on siis meillä aina auki naulakkokaapissa :-)

  Boksit säilytetään yleensä lähtövalmiudessa autossa, mutta jos joskus tuon sisälle, niin Martti viihtyy hyvin myös siellä. Bokseissa on talvella semmoiset pehmeät patjat, kesällä jotain ohuempaa.

  Terkut Ellu-siskolle Maralta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky onkin paras paikka löhöillä, koirankin. ;) Ellu nukkuu päivisin välillä sängyn peitteiden välissä tyytyväisenä (oikein sohvaperunana), mutta illalla mönkii boksiinsa. Oon kerran yrittänyt nukkua Ellun kanssa yön sohvalla ja siitä ei tullut kyllä yhtään mitään :D Yks mönki vain koko ajan peiton alle ja sitten pois sieltä, kun ensin oli kylmä ja sitten tuli kuuma ja sitten taas tuli kylmä...huhhei! Mut päikkärikaverina Ellu on kyl ihan paras. <3

   Terkut myös Maralle ja Mimmille!

   Poista
 3. Suloinen peti söpöllä Ellulla <3 Meidän koirat hajottaa kaikki pedit... Nemon ollessa pieni tein tuon tyylisen pedin, kun Ellulla kuvassa, jossa Marimekon ruskea-turkoosi-unikkokuosinen kangas ja se oli säpäleinä hyvin pian, niin on ollut kaikki sen jälkeen ostetutkin. Välillä boksien pohjalla olevat peitot/pyyhkeet on reikiä täynnä. Pojat tykkäävät nukkua kovalla lattialla tai boksissa, missä ei ole pehmusteita :D Luna taas sängyssä, peiton alla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä onkin, että parsonit niin tykkää just peiton alla nukkumisesta :D Ehkä siellä on hyvä ja lämmin olla, kun voi käpertyä pieneen myttyyn...ken tietää. :)

   Poista
 4. Maurilla on sellanen joku vaha patja, jonka sisusta on korjattu moneen kertaan. Sen päällä fleecepeito, jota on kiva petailla. Siinä eteisessä se kököttää aina, koska sohvalle ja sänkyyn se ei ole koskaan saanut tulla. Eipä se nykyään tule edes makkariin. Riittää kun on näköyhteys :)

  - Anna ja Mauri

  VastaaPoista
 5. Miten noin fleecepeitot onkin niin parhaita koirien mielestä! :D Maurille rapsuja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)