tiistai 28. kesäkuuta 2016

Banaani-Musu täytti vuosia!

Apua, meidän pieni munkelo täytti juhannuksena kuusi vuotta! Hirmuisen nopeasti tuntuu aika rientävän. Synttäreiden kunniaksi Ellu sai tänä vuonna namistella lihapullilla ja banaanilla. 

"...joko sitä nannaa saa?"
Tykkääkö muuten kenenkään muiden koirat banaanista? Ellu tuntuu kuulevan yläkertaan asti, jos alakerrassa napsautetaan banaani auki ja on sen myötä salamana paikalla! Pikaisella googlettelulla baananeista ei ainakaan mitään haittaa tunnu koirille olevan, niistä pitäisi koirankin saada monia erilaisia hivenaineita - ehkä siis hyvä, että Ellu niistä tykkää ja voi antaa välillä jotain terveellisempääkin palasta kuin juustoa, maksamakkaraa tai koirannamia natustettavaksi...

2 kommenttia:

 1. Russelin kanssa aika kuluu. Ja ihan kakaran näköinenhän hän on, ei mistään huomaa ikää. Nätti tyttö <3
  Meillä koirat syö banaania, mutta liian kypsät banskut ei kelpaa, että kovin ovat laatutietoisia. Myös kuivatut lastumaiset bananit kelpaa. Kurkku on ihan herkkua, Onni syö jopa paprikaa. Ja omenat on myös herkkua, Tiukulle kelpaa tosin vain red deliciuous omput, kaikki muut pudotetaan suusta ulos heti tai ei edes oteta. Mulkaisuista päätellä voi, että roskaa on yritetty syöttää silloin jos omppu on jotain muuta lajiketta. Vesimelooni on ihan ehdoton hitti, mutta siä olen antanut tosi varovasti. Ei niistä mistään ole reaktioita tullut.
  Terkkuja Ellulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihan kakarahan tää viel on, luonteeltaan erityisesti! Ellullekin maistuu lattialle tipahtanut paprika, kesäkurpitsa....jopa tofu! Hämmentävä kasviskoira!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)