tiistai 4. huhtikuuta 2017

Leluista

Hip!

Millaisista leluista muiden parsonit tykkäävät? Ellun lempilelu on yleensä mikä tahansa mikä vain vinkuu. Ainakin sen pienen hetken, ennen kuin lelun teurastus tapahtuu - vinkuvan osan esiin kaivaminenhan on sitä parasta puuhaa! Samaten pehmoleluista on aika pian vanut pihalla. Aika hämmästyttävää oikeastaan, miten vähän aikaa siihenkin menee, vaikka suussa on vain ne kuuluisat yhdeksän hammasta!
...tällaista menoa meillä tänään. Vanut oli, vanut meni. :)

3 kommenttia:

 1. Oi vitsi sul o hianoi lelui. Kyl oon ny vähä kateellinen. Mun pallot on laitettu poies vähäks aika ku tuli tappelu siskon kans.
  Nyt o sitten vaa ikeast ostettut rotat, tasan yks per hauva. Ne on kaikki eri väriset nii et ei tul sit otettuu toisen rottaa..
  Ihme kyl teil tuntuu oleva samat vanupallot lattioil kun meilläki. En ymmärrä mist semmonen voi johtuu.
  Terveissi toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellu kiittää! Ikean rotat on ihan parhaimpia! Meiltä löytyy semmonen Ikean panda, joka on ollu monta vuotta kovassa kulutuksessa. Hämmentävästi se on niitä harvoja leluja, joissa vanut on vielä tallella...saa nähdä, kuinka kauan.

   Poista
  2. Aww thanks! I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, genuine guard post Keep making such stunning post,


   Thanks for sharing.   Dermatologist in jaipur   Regards

   Sameer

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)